marți, 27 august 2013

AMBREIAJE ASHIKA pentru vehicule japoneze si coreene




In completarea gamei de produse iti oferim ambreiajele ASHIKA. Cine este ASHIKA pe plan mondial? Iata cateva cuvinte despre companie:

Din 1989 ASHIKA, marca a grupului JAPANPARTS cu sediul in Verona-Italia, joaca un rol de lider pe piața distribuției pieselor de schimb pentru vehicule asiatice (japoneze si coreene).
Pe langa categoria ambreiaj care ne intereseaza in mod special, gama de produse ASHIKA include filtre, piese hidraulice, amortizoare, pistoane, rulmenti, alternatoare, amortizoare, elemente directie, diverse piese de suspensie, etc.
Revenind la categoria „ambreiaj”, Ashika ofera urmatoarele variante:

-kit de ambreiaj(alcatuit din placa presiune ambreiaj, disc ambreiaj si rulment presiune ambreiaj)
-volanta cu masa dubla(aici am observat un lucru foarte interesant: piesele au fost in unele cazuri piese originale vezi cazul „Volanta Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D”)
-kit de conversie ambreiaj la volanta simpla
-pompa de ambreiaj
-cilindru receptor ambreiaj

Ofertele sunt in mod constant imbunatatite si actualizate, ultima noutate fiind ambreiajele Heavy Duty.
Ambreiajele Heavy-Duty sunt special concepute pentru conditii extreme avand ca principale caracteristici cresterea trasferului de cuplu, cresterea capacitatii de incarcare, rezistenta la temperaturi ridicate. Momentan acesta gama se adreseaza SUV-urilor, vehiculelor 4x4 si unelor vehicule comerciale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu